İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İPEKYOLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak VİZYONUMUZ: Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, alanında yükseköğretime yönelebilen, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz İPEKYOLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz 2009´da kurulduğundan bu yana il ve ilçe genelinde, Türkiye genelinde birçok başarıya imza atmıştır; -2019 YKS(Yüksek öğretim Kurumlarına Geçiş) sınavında, 11 tanesi 4 yıllık lisans programı olmak üzere toplamda 21 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir.

Saatler: 08:00 | 16:10
Isınma: Merkezi Kalorifer Sistemi(Kömür)
Bağlantı: ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun öğretmen servisi vardır.
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu: 2019 TYT puanıyla yerleşen öğrenci sayısı:10 (2 yıllık program), 2019 AYT puanıyla yerleşen öğrenci sayısı:11 (4 yıllık program)
YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2019 YKS: %24,7
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0434) 511 35 43

Belgegeçer - (434) 511 3543

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://ipekyolu-mtal.meb.k12.tr

Adres - İlçe merkezine 2.5 km olup il merkezine 25 km mesafede bulunmaktadır. Şirintepe Mah. 124 Sok No15 Güroymak / BİTLİS

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi.

Ulaşım Karayolu ile ulaşım yapılmaktadır. En yakın hava yolu 50 km olup, Muş´tadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 2 km. İl merkezine 25 km. uzaklıktadır.